El President de la Generalitat Artur Mas inaugura la terminal d’hidrocarburs de Tradebe, al Port de Barcelona

Tradebe Global
  • La nova terminal ha suposat una inversió de 65 milions d’euros i la creació de 27 nous llocs de treball directes, en una primera fase.
  • La terminal ha estat dissenyada i construïda sota 3 principis bàsics, velocitat, flexibilitat i mescla, amb l’objectiu de convertir-la en una terminal d’avantguarda.

Barcelona,18 d’abril de 2013. El molt honorable President de la Generalitat Artur Mas inaugura avui la nova terminal de Tradebe. Aquesta instal·lació ha suposat una inversió de 65 milions d’euros i la creació de 27 nous llocs de treball directes en una primera fase, que esperem anar ampliant en el futur. La terminal s’ha construït en dues parcel·les ubicades al Moll de l’Energia del Port de Barcelona, amb 29 tancs d’emmagatzematge que ofereixen una capacitat total de 453.000m³.

Els 453.000 m3 estan repartits en dues parcel·les que estan connectades. Una està habilitada per emmagatzemar els hidrocarburs més lleugers, com el querosè i les benzines, l’altra parcel·la està habilitada per emmagatzemar fuel oils i diesel.

Leer más 

Subscribe Newsletter